Apecs söker nya Account Managers!

Om  Tjänsten:

Att jobba med försäljning hos Apecs Studentkonsulter innebär att du identifierar eventuella personal, case och uppdragsbehov hos både nya och befintliga företagskunder. Du har därför en central roll i Apecs tillväxtresa där du för varje affär hjälper företag att växa, samtidigt som du skapar karriärmöjligheter för studenter som är i början av sin karriär.
Inledningsvis handlar rollen mycket om prospektering och mötesbokning, därefter djupgående samarbeten och även tyngre affärer och uppdrag.


Du är kundansvarig och kommer leda projekten som du har hos kunden. Detta innebär att du har ett stort ansvar där du ska se till att konsulterna som jobbar i uppdragen får så bra förutsättningar som möjligt att genomföra sina uppdrag.

En typisk arbetsdag för en Account manager innefattar uppsökning och kontakt av nya företag och personer och genomföra möten där behovsanalys och kundnöjdhet ligger i fokus.

Om dig:

Vi söker dig som är driven och har en god social förmåga. Du ska gilla att bygga långsiktiga relationer och värdesätta att söka upp och kontakta potentiella kunder. Vi värdesätter att du är självständig och är duktigt på att strukturera upp ditt arbete själv.


Det är främst din potential och dina personliga egenskaper som avgör om du kommer lyckas och trivas i rollen som Account Manager.

Meriterande är:

  • Orädd & vågar utmana dig själv.
  • Tidigare erfarenhet av B2B sälj & kalla samtal.
  • Är bra på att lyssna och förstå andra människor.
  • Har en god affärsförståelse och vilja att etablera goda kundrelationer.
  • Utåtriktad, självgående.
  • Ansvarstagande.

Om Anställningen:

Omfattningen av uppdraget är 25% med möjlighet att jobba mer som konsult för kund. 

Start: Efter överenskommelse

Omfattning: Deltid

Placering: Karlstad

Sök tjänsten genom att Klicka på länken https://www.apecs.se/ansok/

Glöm inte att bifoga personligt brev och definiera vilken tjänst du söker. Skicka in ansökan i PDF-format.

Vi arbetar med löpande rekrytering så skicka in din ansökan redan idag! Sista ansökningsdatum är 2023-03-31.

Information om företaget:

Apecs studentkonsulter AB är Värmlands enda studentdrivna konsultföretag. Vi sätter studenter i arbete och skapar värde både för arbetsgivare och studenten.

Vi jobbar med studenter som är drivna, innovativa och ansvarstagande som ser till att uppdragen blir utförda med bravur. Som konsult hos Apecs är du ej knuten till ett specifikt uppdrag utan har möjlighet att utvecklas inom organisationen och axla flera olika uppdrag.