Extrajobb för studenter med intresse och kunskap inom automation

Om tjänsten

Vi söker nu en student som är intresserad av och har kunskap inom automation. För en kunds räkning söker vi en student som kan växa och utvecklas med företaget för att etablera framtidens arbetskraft. Ett utmärkt extrajobb vid sidan av studierna för dig som vill arbeta med automation i ett varierande och utvecklande arbete.

Arbetet är skiftande, med allt från praktisk installation till mer administrativa uppgifter som konstruktion. Studenten ska stötta i enklare delar av olika projekt. Eftersom företaget söker sin framtida arbetskraft behöver du som student vara nyfiken att lära dig mer och vilja utvecklas tillsammans med företaget.

Om dig

Vi söker dig med kunskap och stort intresse för automation och som har ett driv att lära dig mer. Som person är du nyfiken, driven och intresserad. Du ska uppskatta ett varierande arbete med både praktiska och administrativa uppgifter.

Om Apecs

Apecs studentkonsulter AB är Värmlands enda studentdrivna konsultföretag. Vi sätter studenter i arbete och skapar värde både för arbetsgivare och studenten. Vi jobbar med studenter som är drivna, innovativa och ansvarstagande som ser till att uppdragen blir utförda med bravur. Som konsult hos Apecs är du ej knuten till ett specifikt uppdrag utan har möjlighet att utvecklas inom Apecs organisation och axla flera olika uppdrag.

Övrig information:

  • Start: Enligt överenskommelse.
  • Omfattning: Extra, enligt överenskommelse.
  • Placering: Centrala Karlstad.
  • Rekryteringsprocessen hanteras av Apecs studentkonsulter och vårt önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Apecs.
  • Urval sker löpande.
  • Glöm inte specificera vilken tjänst du söker i din ansökan!

Sök tjänsten genom att klicka: här!