HR-studenter till meriterande uppdrag

Studerar du en utbildning inom HR (Human Resources) och har minst 1 år kvar av dina studier? Rollen som studerande HR- medarbetare kan bli starten på din lysande karriär hos oss!

För kunds räkning söker Apecs Studentkonsulter nyfikna studenter med ett intresse för hur HR bedrivs i praktiken.

I rollen som HR-medarbetare kommer du att tillhöra ett team som arbetar mot olika branscher och affärsområden. Rollen innebär ett flexibelt extrajobb som under hela studietiden ger dig inkomst, meriterande erfarenheter och en massa nya kontakter. Även om mycket arbete sker självständigt är du tillsammans med teamet engagerad i era gemensamma mål, resultat, fortsatta utveckling och tillväxt.

Fokusområden i rollen handlar bland annat om att stödja HR-teamet i dagliga administrativa uppgifter, dokumentera och uppdatera, samt underhålla personaldata i kundens interna system.

Om dig:

Som person är du nyfiken, snabblärd och har förståelse för uppdragsgivarens behov och mål.

För att du skall lyckas i rollen ser vi gärna att du har följande egenskaper:

  • Relevant utbildning inom HR.
  • Strukturerad.
  • Ansvarstagande.
  • Flexibel.
  • Orädd.
  • Självgående.
  • Behärskar flytande svenska och engelska i både tal och skrift.
  • Har ett driv av att lära dig mer.

Om Apecs:

Apecs studentkonsulter AB är Värmlands enda studentdrivna konsultföretag. Vi sätter studenter i arbete och skapar värde både för arbetsgivare och studenten. Vi jobbar med studenter som är drivna, innovativa och ansvarstagande som ser till att uppdragen blir utförda med bravur. Som konsult hos Apecs är du ej knuten till ett specifikt uppdrag utan har möjlighet att utvecklas inom organisationen och axla flera olika uppdrag.

Om Anställningen:

Du blir anställd som konsult. Omfattningen av uppdraget är 25-50% då arbetsbördan skiftar under projektets gång. Företaget ser gärna att konsulterna växer in i projektet och verksamheten, vidare kommer du att få en gedigen upplärning.

Start: Efter överenskommelse

Omfattning: Deltid, 1-2 dagar i veckan under läsperioder och lov.

Placering: Karlstad

Sök tjänsten genom att Klicka på länken, skriv även vilken tjänst du söker till i ansökan: https://www.apecs.se/ansok/ 

Leave a Reply