Juniora utvecklare till start-up


Nu söker vi 2 studenter som vill fördjupa sina kunskaper inom programmering och apputveckling.

Har du ett driv att lära dig mer och vill vara med och skapa nästa generations teknik? Här får du en unik möjlighet att utveckla en mjukvaruapplikation tillsammans med en start-up som är verksamma inom AI och digitalisering. Urval sker löpande.

Om tjänsten:

Du kommer välkomnas till ett bolag med högt tempo och en god sammanhållning. I rollen kommer du att arbeta med apputveckling för att skapa digitala lösningar för bland annat beslutsstödssystem i syntax liknande C och C#. I bolaget finns det mycket kompetens att använda sig av och du kommer få stöd och vägledning av seniora utvecklare.

Om dig:

Du är en person som gillar utmaningar och har förmodligen erfarenhet av C, C#, java, javascript eller python. Du har ett driv och en förmåga av att utvecklas och lära dig mer i en organisation som präglas av kvalitet och lagarbete.


Om Apecs:

Apecs studentkonsulter AB är Värmlands enda studentdrivna konsultföretag. Vi sätter studenter i arbete och skapar värde både för arbetsgivare och studenten. Vi jobbar med studenter som är drivna, innovativa och ansvarstagande som ser till att uppdragen blir utförda med bravur. Som konsult hos Apecs är du ej knuten till ett specifikt uppdrag utan har möjlighet att utvecklas inom Apecs organisation och axla flera olika uppdrag.

Om anställningen:

Anställningen är en konsultanställning där du jobbar på projektbasis.

Omfattning: 25%

Placering: Karlstad

Sök tjänsten genom att klicka här!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *