Konsult till marknadsföringsprojekt

Apecs Studentkonsulter fortsätter att växa och söker nu studenter som är intresserade av att arbeta med ett heltäckande marknadsföringsprojekt. Uppdraget syftar till att marknadsföra en forskningsgrupp och deras arbete, till en svensk och internationell marknad.

Om uppdraget:

Uppdraget går ut på att från grunden bygga upp marknadsföringskanaler som ska hjälpa kunden att nå fler och bredare målgrupper. Du kommer vara ansvarig för alla delar inom marknadsföringen, och behöver sköta allt från tekniska till strategiska uppgifter. Du ska bland annat vara med och starta upp en Youtube-kanal samt locka besökare till en hemsida.

Om dig:

  • Du har grundläggande tekniska kunskaper för media-skapande.
  • Du är lyhörd, anpassningsbar och flexibel.
  • Du läser senare delen av ett program inom Media- och Kommunikationsvetenskap.

Om Apecs:

Apecs studentkonsulter AB är Värmlands enda studentdrivna konsultföretag. Vi sätter studenter i arbete och skapar värde både för arbetsgivare och studenten. Vi jobbar med studenter som är drivna, innovativa och ansvarstagande som ser till att uppdragen blir utförda med bravur. Som konsult hos Apecs är du ej knuten till ett specifikt uppdrag utan har möjlighet att utvecklas inom Apecs organisation och axla flera olika uppdrag.

Om anställningen:

Start: Omgående, urval sker löpande.

Omfattning: 1-2 dagar i veckan under sommaren, sedan efter överenskommelse med uppdragsgivare.

Placering: Karlstad.

Sök tjänsten genom att klicka: här! 

Glöm inte att specificera vilken tjänst du söker!Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *