Konsulter för Marknadsundersökning på internationell marknad

Apecs Studentkonsulter fortsätter att växa och söker nu studenter som är intresserade av att arbeta med ett spännande innovationsprojekt som syftar till att minska stressrelaterad och psykisk ohälsa.

Om dig:

Uppdraget syftar till att genomföra en marknadsundersökning för ett nytt innovationsprojekt, därför ser vi gärna att du är självgående och strukturerad då man i rollen kommer sammanställa olika data från utvalda målgrupper. Arbetsmetodiken kommer främst handla om kvantitativ datainsamling, men även viss kvalitativ research. Därför är det även bra att du är bekväm med att nå ut till många människor.

Om Apecs:

Apecs studentkonsulter AB är Värmlands enda studentdrivna konsultföretag. Vi sätter studenter i arbete och skapar värde både för arbetsgivare och studenten. Vi jobbar med studenter som är drivna, innovativa och ansvarstagande som ser till att uppdragen blir utförda med bravur. Som konsult hos Apecs är du ej knuten till ett specifikt uppdrag utan har möjlighet att utvecklas inom Apecs organisation och axla flera olika uppdrag.

Om anställningen:

Start: Omgående, urval sker löpande.

Omfattning: 50-100%.

Placering: Karlstad.

Sök tjänsten genom att klicka: här! 

Glöm inte att definiera vilken tjänst du söker!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *