Meriterande extrajobb på webb- och reklambyrå

Vill du arbeta med animation och illustration på en professionell webb- och reklambyrå? Är du dessutom student, vill dryga ut studentkassan och skaffa dig meriterande erfarenheter? Då är det här ett perfekt arbete för dig!

Om tjänsten

Nu har du chansen att söka ett meriterande extrajobb på en professionell webb- och reklambyrå i Karlstad vid sidan av dina studier. Här kommer du i kontakt med ett företag som arbetar med många olika projekt och kunder över hela Värmland, samt delar av hela landet.

Företaget söker studenter med kunskaper inom 2- och 3D- illustration samt animation för stöd inom olika projekt. Du som söker har goda kunskaper inom området och är nyfiken och driven till att lära dig mer. Du ska vara självgående och kunskapssökande. Företaget tänker sig ett längre engagemang på deltid, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Apecs och arbeta som konsult. Urval sker löpande.

Om Apecs

Apecs studentkonsulter AB är Värmlands enda studentdrivna konsultföretag. Vi sätter studenter i arbete och skapar värde både för arbetsgivare och studenten. Vi jobbar med studenter som är drivna, innovativa och ansvarstagande som ser till att uppdragen blir utförda med bravur. Som konsult hos Apecs är du ej knuten till ett specifikt uppdrag utan har möjlighet att utvecklas inom Apecs organisation och axla flera olika uppdrag.

Vi söker dig som:

  • Studerar vid Karlstads universitet med inriktning mot kommunikation, PR, webb, media eller annan relevant utbildning.
  • Har kunskaper inom animation samt 2- och 3D illustration.
  • Har goda kunskaper i svenska och engelska.
  • Är självgående och nyfiken på att genom eget arbete lära sig mer.

Övrig information:

  • Start: Enligt överenskommelse.
  • Omfattning: Deltid enligt överenskommelse.
  • Placering: Centrala Karlstad.
  • Rekryteringsprocessen hanteras av Apecs studentkonsulter och vårt önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Apecs.
  • Glöm inte specificera vilken tjänst du söker i din ansökan!

Sök tjänsten genom att klicka: här! 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *