22 August, 2015

Om Apecs

Värmlands enda studentdrivna konsultföretag!

Apecs Studentkonsulter löser utmaningar åt näringslivet i regionen med toppstudenter från Karlstads universitet inom en rad olika områden t.ex. teknik, IT och ekonomi. Verksamheten startades av två civilingenjörsstudenter för att skapa bättre förbindelse mellan studenter på Karlstads universitet och näringslivet. Det är ett väl beprövat koncept som återfinns på alla stora universitet i Sverige t.ex. Chalmers, KTH och Lund.

Företag och studenter får genom uppdragen ömsesidig värdefull kontakt med varandra. Att anlita Apecs innebär för företag och organisationer att de får arbeta med unga kreatörer som bidrar med energi och nytänkande i sin problemlösning. Vi erbjuder en stor kunskapsbredd, studenter från olika utbildningar t.ex. civilingenjörer, ekonomer, kommunikatörer kan sättas ihop i team för att lösa just era behov.

DSC_2098

Värdeord

Våra värdeord utgörs av att Apecs Studentkonsulter KAN som innebär följande:

Kompetent: Vi använder begreppet ”toppstudenter” från Karlstads universitet vilket innebär att vi handplockar de mest drivna och resultatinriktade studenterna och matchar sedan deras kompetens mot uppdrag.

Ambitiös: Genom studenternas drivkraft att vilja utveckla sina färdigheter, sätta en prägel på sitt CV samt att tillgodose kundens behov skapar vi framstående medarbetare.

Nytänkande: Studenter besitter den senaste kunskapen inom sina kompetensområden. Vi tar oss an uppdragen med entusiasm och engagemang. Eftersom verksamheten drivs av studenter kommer kunskap och erfarenheter ständigt föras vidare inom organisationen vilket bidrar till förbättringsarbete och kvalitét.