21 August, 2015

Studenter

Vi söker kompetenta, ambitiösa och nytänkande studenter för att med engagemang och ansvarstagande lösa uppdrag för våra kunder på tillfredsställande sätt.


Vad vi erbjuder:DSC_2117

Att arbeta för Apecs Studentkonsulter innebär att du får ett relevant extrajobb på sidan av dina studier samt värdefull kontakt med näringslivet. Vem vet du kanske kommer i kontakt med din framtida arbetsgivare. Det ger dig också en ypperlig chans att sätta en prägel på ditt CV och skaffa dig erfarenheter inför din framtida yrkeskarriär. Arbetsuppgifterna kan vara i projektform eller att studentkonsulten agerar som stöd i det dagliga arbetet hos kunden.

 


Vad vi söker:

Du ska vara student på Karlstads universitet och ha möjligheten att jobba cirka 5-10h i veckan. Det är viktigt att du är i fas i studierna och det är även meriterande om du har haft extrajobb under din studietid. Du ska ha ett driv, vara resultatorienterad och ha en känsla för entreprenörskap samt kunna identifiera dig med våra värdeord: KAN.

Passar du in på beskrivningen ovan och är intresserad av ett extrajobb vid sidan av studierna är Apecs företaget för dig.

Skicka in din ansökan här.

Bifoga CV, personligt brev samt resultatintyg från Ladok. Beskriv gärna just dina kompetensområden och vilka områden du är intresserad av att få arbeta inom. Alla är välkomna att ansöka, från första- till sistaårsstudenter. Har du frågor eller funderingar angående ansökan – tveka inte att höra av dig till oss!