22 August, 2015

Referenser

Region Värmlandreginal varmland

– Energikontoret, Region Värmland, har anlitat Apecs till att utföra energiinventeringar samt att kartlägga leverantörer av tjänster och utrustning inom energieffektiviseringsområdet. Vi tackar Apecs för ett mycket bra genomfört arbete och ser fram emot ett utökat samarbete i framtiden!


StamfordStamford

– Stamford har använt sig av Apecs Studentkonsulter med goda resultat under hösten och har redan öppnat upp för ytterligare samarbete. Att anlita studenter är ett utmärkt sätt för företag att få in positiva, nyfikna och kompetenta resurser till alla typer av verksamhetsområden.


Ventisolventisol

– Ventisol har under en tid haft ett positivt samarbete med Karlstads universitet och tvekade inte en sekund att anlita Apecs. Vi är mäkta nöjda med det proffsiga resultatet och upplägget på rapporten. Rapporten kommer att kunna appliceras rakt av. Vi kommer garanterat att anlita dem till nästa projekt!


Tetra PakTetra_Pak

– Vi har använt oss av Apecs Studentkonsulter för att på ett snabbt och effektivt sätt rekrytera in en semestervikarie. Sommaren har fungerat jättebra på grund av samarbetet med Apecs Studentkonsulter.


Evry

– Vi på EVRY i Karlstad samverkade med Apecs Studentkonsulter i samband medEvry att vi tar fram vårt erbjudande runt digital transformering och tjänstedesign. Ett lyckat exempel är den casetävling som anordnades tillsammans med studenter från Karlstad Universitet. Vi kan varmt rekommendera Apecs Studentkonsulter!


Bacillbacill

– Vi på Bacill är mycket nöjda med det arbete som Apecs utfört åt oss. De har varit duktiga lyssnare och anpassat undersökningen efter just våra behov. En avstämning gjordes en bit in i projektet vilket ledde till att vi kunde omformulera några av frågorna för att få ut ännu mer information av svaren. Vi kan varmt rekommendera Apecs till andra kunder som önskar hjälp.