Vi söker Account Managers till Apecs!

Om  Tjänsten:

Vi söker nu studenter som vill jobba som account managers hos oss på Apecs. Som account manager så jobbar du med att leta upp potentiella kunder, skapar kontakter med företag och administrerar projekt. Du är kundansvarig och kommer leda projekten som du har hos kunden. Detta innebär att du har ett stort ansvar där du ska se till att konsulterna som jobbar i uppdragen får så bra förutsättningar som möjligt att genomföra sina uppdrag. Du skall även jobba med att vårda kontakten med företagen och hålla regelbunden kontakt med uppdragsgivare. Du kommer ingå i en grupp med anställda som har liknande befattningar inom apecs där man hjälps åt med de arbetsuppgifter som uppkommer.

En stor del av rollen innebär även verksamhetsutveckling där du kommer få ett inflytande på hur företaget kommer bedriva verksamheten för att nå de uppsatta målen.

Om dig:

Vi söker dig som är driven och har en god social förmåga. Du ska gilla att bygga långsiktiga relationer och värdesätta att söka upp och kontakta potentiella kunder. Vi värdesätter att du är självständig och är duktigt på att strukturera upp ditt arbete själv. Du skall vara ansvarstagande och klara av att planera upp din arbetsvecka själv efter givna ramar.

Meriterande är:

  • Tidigare erfarenhet av att jobba som account manager eller liknande befattning.
  • B2B sälj.
  • Utåtriktad, självgående.
  • Ansvarstagande

Om Apecs:

Apecs studentkonsulter AB är Värmlands enda studentdrivna konsultföretag. Vi sätter studenter i arbete och skapar värde både för arbetsgivare och studenten. Vi jobbar med studenter som är drivna, innovativa och ansvarstagande som ser till att uppdragen blir utförda med bravur. Som konsult hos Apecs är du ej knuten till ett specifikt uppdrag utan har möjlighet att utvecklas inom organisationen och axla flera olika uppdrag.

Om Anställningen:

Omfattningen av uppdraget är 25% med möjlighet att jobba mer som konsult för kund. 

Start: Efter överenskommelse

Omfattning: Deltid

Placering: Karlstad

Sök tjänsten genom att Klicka på länken https://www.apecs.se/ansok/

Glöm inte att bifoga personligt brev och definiera vilken tjänst du söker. Skicka in ansökan i PDF-format.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *