Vi söker en ekonomistudent med inriktning redovisning!

Om tjänsten

Vi söker nu en student som ska hjälpa vår kund med den dagliga verksamheten. Företaget är verksamma inom redovisning, deklaration, bokslut och rådgivning. Vi söker dig som vill jobba med revision och vill vara delaktig i hela processen.

Om dig:

Personen vi söker skall vara driven och lyhörd och kunna arbeta självständigt. Vi ser att du läser civilekonom eller annan likvärdig eftergymnasial utbildning inom ekonomi. Du är en driven och självgående person som gillar att utvecklas inom din profession. Du har god kunskaper i svenska och engelska i såväl tal som skrift.

Meriterande är:

      • Erfarenhet av Bokslut och revision
    • Erfarenhet av liknande uppdrag

Om Apecs:

Apecs studentkonsulter AB är Värmlands enda studentdrivna konsultföretag. Vi sätter studenter i arbete och skapar värde både för arbetsgivare och studenten. Vi jobbar med studenter som är drivna,innovativa och ansvarstagande som ser till att uppdragen blir utförda med bravur. Som konsult hos Apecs är du ej knuten till ett specifikt uppdrag utan har möjlighet att utvecklas inom Apecs organisation och axla flera olika uppdrag.

Om tjänsten:

Du blir anställd hos Apecs som konsult alternativ direkt hos företaget. Konsultuppdraget är Revisionsassistent och omfattningen är 25-%50%, i perioder finns det möjlighet att jobba mer.

Start: Omgående

Omfattning: Deltid

Placering: Arvika

Sök tjänsten genom att klicka här!