Vi söker en kreativ utvecklare!

Om tjänsten:

Vi söker nu en studerande utvecklare för vår kunds räkning. Företaget är en kreativ byrå inom marknadsföring, kommunikation och innovation.

Nu söker vi en fullstack-utvecklare till kundens digitala team, inom kundens digitala verksamhet arbetar de med små och stora webbplatser, digitala kampanjer, systemlösningar, appar och digitala verktyg och tjänster.

Bland uppdragsgivarens kunder finns allt från lokala företag till multinationella koncerner, ett ypperligt tillfälle för dig som även gillar att knyta dig an nya spännande kontakter. På bolaget får du varierande arbetsuppgifter i en kreativ miljö.

Vi söker nu en person med grym koll på både front-end och back-end. Du arbetar med modern webbteknik och har koll på nya ramverk, byggsystem och versionshantering.

Om dig:

Om du arbetat med apputveckling är det ett stort plus. Du bör också ha god känsla för UX och gränssnitts-design och vana att arbeta med prototyper. Du har förmodligen också arbetat med flera av följande språk/tekniker:
HTML, Javascript, React JS, PHP (Laravel, WordPress, Craft CMS), MariaDB.

Som person är du nyfiken, kreativ och har förståelse för uppdragsgivarens behov och mål. Företaget finns i Karlstad, men det finns möjlighet att arbeta på distans.

För att du skall lyckas i rollen ser vi gärna att du har följande egenskaper:

  • Relevant utbildning inom datavetenskap/programmering.
  • Tidigare erfarenhet av att arbeta i projekt (i arbetet eller studierna).
  • Utåtriktad, självgående och lyhörd.
  • Behärskar flytande svenska och engelska i både tal och skrift.
  • Har ett driv av att lära dig mer.

Om Apecs:

Apecs studentkonsulter AB är Värmlands enda studentdrivna konsultföretag. Vi sätter studenter i arbete och skapar värde både för arbetsgivare och studenten. Vi jobbar med studenter som är drivna, innovativa och ansvarstagande som ser till att uppdragen blir utförda med bravur. Som konsult hos Apecs är du ej knuten till ett specifikt uppdrag utan har möjlighet att utvecklas inom organisationen och axla flera olika uppdrag.

Om Anställningen:

Du blir anställd som konsult. Omfattningen av uppdraget är 25-50% då arbetsbördan skiftar under projektets gång. Företaget ser gärna att konsulten växer in i verksamheten och för rätt person finns det möjlighet att utvecklas inom företaget.

Start: Efter överenskommelse

Omfattning: Deltid 25-50% under läsperioder.

Placering: Karlstad

Sök tjänsten genom att Klicka på länken, skriv även vilken tjänst du söker till i ansökan: https://www.apecs.se/ansok/ 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *