Vi söker en Lageransvarig konsult till Apecs!

Om Tjänsten:

Vi söker en student som vill jobba med lager och orderhantering. Tjänsten innefattar att ta emot gods, konsolidera sändningar, tulldeklarera, hantera gods som skall repareras och ansvara för lagerhanteringen av godset. Du skall även boka in sändningar hos olika speditörer och har ett helhetsansvar för hela lager- och sändningsprocessen.  

Om dig:

Vi söker en student som är driven och har en god social förmåga. Du ska gilla att ta ansvar och är bra på att anpassa dig till situationen. Vi värdesätter att du är självständig och är duktigt på att strukturera upp ditt arbete själv.

Meriterande är:

  • Tidigare erfarenhet av att jobba med godsmottagning eller lager.
  • Utåtriktad, självgående.
  • Ansvarstagande

Om Apecs:

Apecs studentkonsulter AB är Värmlands enda studentdrivna konsultföretag. Vi sätter studenter i arbete och skapar värde både för arbetsgivare och studenten. Vi jobbar med studenter som är drivna, innovativa och ansvarstagande som ser till att uppdragen blir utförda med bravur. Som konsult hos Apecs är du ej knuten till ett specifikt uppdrag utan har möjlighet att utvecklas inom organisationen och axla flera olika uppdrag.

Om Anställningen:

Du blir anställd som konsult. Omfattningen av uppdraget är 2 pass i månaden och ambulerande pass förekommer, till sommaren är det 6 veckor heltidsanställning där man täcker upp för semester.  Företaget ser gärna att konsulten växer in i verksamheten och för rätt person finns det möjlighet att utvecklas inom företaget.

Start: Omgående

Omfattning: Deltid under läsperioder, Heltid under 6 veckor sommaren -22.

Placering: Karlstad

Sök tjänsten genom att Klicka på länken https://www.apecs.se/ansok/