Vi söker en studerande byggingenjör!

Om Tjänsten:

Är beräkning din grej? Just nu söker vi en student som läser till byggingenjör och som är intresserad av konstruktion. Dina arbetsuppgifter kommer att bestå av bla. ritningar för både kompletta konstruktioner och komponenter samt beräkningar och framtagande av underlag för beställning och tillverkning. Arbetet innebär vidare att utifrån order- och offertunderlag göra hållfasthetsberäkningar och välja lämpliga profiler för en specifik applikation, uppskatta erforderlig materialåtgång 

Om dig:

Vi söker en student som är driven och har en god social förmåga. Du ska gilla att ta ansvar och är bra på att anpassa dig till situationen. Vi värdesätter att du är självständig och är duktigt på att strukturera upp ditt arbete själv.

Meriterande är:

  • Tidigare erfarenhet av att jobba med godsmottagning eller lager.
  • Utåtriktad, självgående.
  • Ansvarstagande

Om Apecs:

Apecs studentkonsulter AB är Värmlands enda studentdrivna konsultföretag. Vi sätter studenter i arbete och skapar värde både för arbetsgivare och studenten. Vi jobbar med studenter som är drivna, innovativa och ansvarstagande som ser till att uppdragen blir utförda med bravur. Som konsult hos Apecs är du ej knuten till ett specifikt uppdrag utan har möjlighet att utvecklas inom organisationen och axla flera olika uppdrag.

Om Anställningen:

Du blir anställd som konsult. Företaget ser gärna att konsulten växer in i verksamheten och för rätt person finns det möjlighet att utvecklas inom företaget.

Start: Omgående

Omfattning: Deltid på minst 25% under läsperioder, med möjlighet till högre beläggningsgrad under lov.

Placering: Karlstad

Sök tjänsten genom att Klicka på länken https://www.apecs.se/ansok/

Leave a Reply