Vi söker en Studerande Webbutvecklare

Om tjänsten

Tjänsten är ett konsultuppdrag via Apecs. Uppdraget går ut på att bygga en helhetslösning åt ett företag där deras CRM system skall integreras med deras webb. Du kommer jobba med erfarna full stack utvecklare som kommer sätta upp miljöer och hjälpa dig komma igång.

Om dig:

Som person är du nyfiken och har lätt för att ta dig an utmaningar. Du har inga problem med att säga vad du tycker och har “skinn på näsan”. Du ser det som positivt att du får ha en del av kundkontakten och har inga problem med att komma med egna idéer och inspel.

Meriterande för uppdraget är:

  • PHP (larvel)
  • Javascript (ReactJS, cordova)
  • HTML
  • CSS
  • Craft CSM, statamic

Kunden understryker att konsulten ej behöver kunna allt utan att det räcker att vara bra på något av områdena, alternativ ha en generell förståelse för alla.

Om Apecs:

Apecs studentkonsulter AB är Värmlands enda studentdrivna konsultföretag. Vi sätter studenter i arbete och skapar värde både för arbetsgivare och studenten. Vi jobbar med studenter som är drivna,innovativa och ansvarstagande som ser till att uppdragen blir utförda med bravur. Som konsult hos Apecs är du ej knuten till ett specifikt uppdrag utan har möjlighet att utvecklas inom Apecs organisation och axla flera olika uppdrag.

Om Anställningen:

Du blir anställd hos Apecs som konsult. Konsultuppdraget är Programmerare och omfattningen av tjänsten beror den eller de kompetenser som du besitter. Företaget ser gärna att konsulten växer in i verksamheten och för rätt person finns det möjlighet till anställning efter avslutad examen.

Start: Mars 2019

Omfattning: 25%-50%

Placering: Karlstad

Sök tjänsten genom att klicka här!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *