Vi söker en Studerande Webbutvecklare

Apecs Studentkonsulter fortsätter att växa och söker nu studenter som är intresserade av webbutveckling och vill jobba extra med att utveckla hemsidor. Många uppdrag som vi får in handlar om att hjälpa kunder med framtagning av eller ändringar av deras hemsidor. Vi söker därför dig som är intresserad av att arbeta med hemsidor och hjälpa kunder med webbutveckling.

Om dig:

Som person är du självgående och orädd. Du ser det som positivt att du får ha en del av kundkontakten och har inga problem med att komma med egna idéer och inspel. Arbetssättet präglas av en platt organisation där varje person har en viktig roll, du erbjuds därför frihet gällande arbetstid och ansvar i jobbet.

Om Apecs:

Apecs studentkonsulter AB är Värmlands enda studentdrivna konsultföretag. Vi sätter studenter i arbete och skapar värde både för arbetsgivare och studenten. Vi jobbar med studenter som är drivna, innovativa och ansvarstagande som ser till att uppdragen blir utförda med bravur. Som konsult hos Apecs är du ej knuten till ett specifikt uppdrag utan har möjlighet att utvecklas inom Apecs organisation och axla flera olika uppdrag.

Om anställningen:

Anställningen är en konsultanställning där du jobbar på projektbasis.

Omfattning: 25%-50%

Placering: Karlstad

Sök tjänsten genom att klicka här!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *