Vi söker studerande B2B-säljare med ett sinne för affärsutveckling!

Om Tjänsten:

Vi söker nu studenter som vill jobba som företagssäljare för ett innovativt företag i Karlstad som är i sin tillväxtfas. Företaget utvecklar och säljer tjänster för HR-verktyg och affärsutveckling. Uppdraget består av att man blir en del i säljteamet, där man tillsammans jobbar för att uppnå de uppsatta målen. En stor del av uppdraget handlar om att boka in möten med potentiella kunder, men även att bibehålla och vårda befintliga.

Om dig:

Vi söker en student som är driven och har en god social förmåga. Du ska gilla att bygga långsiktiga relationer och värdesätta att söka upp och kontakta potentiella kunder. Vi värdesätter att du är självständig och är duktig på att strukturera upp ditt arbete själv.

Meriterande är:

  • Tidigare säljvana.
  • Utåtriktad, självgående.
  • Orädd för att ringa även kall samtal.
  • Intresse för att göra affärer

Om Apecs:

Apecs studentkonsulter AB är Värmlands enda studentdrivna konsultföretag. Vi sätter studenter i arbete och skapar värde både för arbetsgivare och studenten. Vi jobbar med studenter som är drivna, innovativa och ansvarstagande som ser till att uppdragen blir utförda med bravur. Som konsult hos Apecs är du ej knuten till ett specifikt uppdrag utan har möjlighet att utvecklas inom Apecs organisation och axla flera olika uppdrag.

Om Anställningen:

Du blir anställd som konsult där du jobbar på projektbasis. Omfattningen av uppdraget är 25% med möjlighet att jobba mer för rätt person. Företaget ser gärna att konsulten växer in i verksamheten och för rätt person finns det möjlighet till anställning efter avslutad examen.Omfattning: Deltid, enligt överenskommelse

Placering: Karlstad

Sök tjänsten genom att klicka här!